وبلاگ

آموزش نرم افزار آسان‌ردیاب | easyGPS

[mj_toc]

درباره آسان ردیاب

ما با نام easyGPS (معادل فارسی آسان ردیاب) شروع به کار کردیم.

اعضای اصلی مجموعه ما هر کدام در بخش‌های مختلفی از روال فعلی سابقه داشتند. مثلاً واردات و ترخیص کالا، عاملیت فروش، پشتیبانی فنی مشتریانشان، برنامه‌نویسی و عیب‌یابی خیلی از سیستم‌های بازار و… فعالیت‌های کارآمدی داشتند. اما یک روز نیازهای بازار دلیلی شد که اعضای اصلی در کنار یکدیگر قرار بگیرند و تجارب چندین و چندساله خود را به اشتراک بگذارند. در نهایت همکاری آن‌ها از پاییز سال 1400 با نام easyGPS استارت خورد. داستان آسان‌ردیاب اکنون آغاز شد…

پس از نهایی شدن زیر ساخت‌ها، در نهایت فعالیت رسمی و باز شدن دسترسی عموم از بهار سال 1401 شروع شد. به لطف خداوند و با همراهی دوستان و مشتریان وفادار و قدیمی و همت اعضای تیم توانستیم در مدت زمان بسیار اندک اهداف خود را محقق کنیم. در نتیجه درصد رضایت بسیار بالا و فراتر از حد تصوری از مشتریان دریافت کردیم و دلیل اصلی فعالیت قدرتمند ما نیز همین امر بوده است.

امیدواریم همواره بتوانیم رضایت شما را داشته باشیم…

معرفی نرم افزار آسان ردیاب

به ظور کلی دستگاه ردیاب یا GPS Tracker ابزاری است که برای نظارت، کنترل و افزایش امنیت در وسایل نقلیه، افراد، حیوانات، محموله‌ها و هر چیزی که قابلیت جابه‌جایی دارد، مورد استفاده قرار می‌گیرد.

راهنمای نصب ردیاب

برای نصب ردیاب باید….

راهنمای راه اندازی نرم افزار

برای راه اندازی نرم افزار ردیاب باید…

پیکربندی اولیه

دستگاه‌های ردیاب هرکدام تنظیمات و ویژگی‌های خاص خود را دارند که بسته به مدل و پروتکل‌های مربوط به آن‌ها، مراحل پیکربندی می‌تواند متفاوت باشد. در اینجا به صورت عمومی و برای اکثر دستگاه‌های ردیاب، مراحل پیکربندی آورده شده است.

ریست و آماده‌سازی جهت پیکربندی

برای دریافت تنظیمات جدید، برخی از دستگاه‌های ردیاب نیاز دارند که با دستور پیامکی (نه سخت‌افزاری) ریست شوند. این مرحله به دستگاه امکان می‌دهد که آماده دریافت پیکربندی‌های جدید شود.

معرفی IP و DNS سرور نرم‌افزار به ردیاب

برای اینکه دستگاه ردیاب بتواند دیتای خود را به سرور نرم‌افزار ارسال کند، باید IP یا DNS سرور آن را به دستگاه معرفی کنید. این تنظیمات به ردیاب کمک می‌کند تا مقصد مناسب برای ارسال داده‌ها را بشناسد.

تنظیم APN (نقطه اتصال) برای سیم‌کارت

هر سیم‌کارت، بسته به اپراتور خود، نام APN خاصی دارد. به‌طور مثال:

  • همراه اول: mcinet
  • ایرانسل: mtnirancell
  • رایتل: rightel

تنظیم ریتم ارسال دیتا به سرور

دستگاه‌های ردیاب معمولاً یک استاندارد پیش‌فرض برای ارسال دیتا به سرور دارند، اما اکثر دستگاه‌ها این امکان را به کاربران می‌دهند که ریتم ارسال دیتا را تنظیم کنند. تنظیمات پیشنهادی معمولاً بر اساس موارد زیر انجام می‌شود.

  • بازه زمانی: ریتم ارسال دیتا بر اساس زمان مشخص (مثلاً هر 30 ثانیه یک‌بار در حالت باز بودن سوئیچ و هر 900 ثانیه یک بار در حالت بسته بودن سوئیچ).
  • بازه حرکتی: ارسال دیتا بر اساس مسافتی که دستگاه طی کرده است.
  • بازه چرخشی: برخی از دستگاه‌ها می‌توانند بر اساس زاویه چرخش خودرو، دیتا ارسال کنند (مثلاً با چرخش ۳۰ درجه‌ای، یک پکت دیتا ارسال شود).

تنظیم منطقه زمانی

در برخی از دستگاه‌ها، تنظیم منطقه زمانی الزامی است. اگر این تنظیم انجام نشود، ساعت رویدادها، هشدارها و گزارش‌ها به‌درستی نمایش داده نخواهند شد و ممکن است با تأخیر یا پیش‌روی در زمان مشاهده شوند. تنظیم منطقه زمانی باعث هماهنگی با منطقه زمانی ایران (3:30+) می‌شود.

تنظیم شماره‌های مالک، مجاز و امین

بسته به پروتکل‌های دستگاه، شما می‌توانید شماره‌های موبایل مختلف را با سطوح دسترسی مختلف برای دستگاه تعریف کنید. این شماره‌ها می‌توانند برای دریافت هشدارها، شنود اطلاعات یا دیگر دستورات مجاز شوند. به‌طور مثال شماره‌هایی که می‌توانند هشدارها را دریافت کنند و یا شماره‌هایی که می‌توانند اطلاعات دستگاه را مشاهده کنند.
پیکربندی دستگاه‌های ردیاب به درستی و مطابق با نیازهای کاربر، می‌تواند تاثیر زیادی بر کارایی و دقت دستگاه‌ها داشته باشد. از این‌رو، این مراحل پیکربندی باید با دقت انجام شوند تا دستگاه به‌طور بهینه عمل کند.

فرامین پیامکی GPS های مختلف

در این قسمت از مقاله فرامین پیامکی جهت کنترل دستگاه برای شما آورده شده است. با مطالعه این قسمت به صورت کامل می توانید کنترل دستگاه خود را به دست بگیرید.

فرامین پیامکی Coban GPS

دستورات عملیاتی و پر کاربرد

توقف خودرو

اجازه روشن شدن: resume123456

توقف: stop123456

با ارسال این دستور به دستگاه، خودرو به صورت تیمن متوقف خواهد شد. به این ترتیب که با رسیدن سرعت خودرو به کمتر از 20 کیلومتر بر ساعت، دستگاه فرمان توقف خودرو را عملیاتی می کند.

دقت کنید که تا زمانی که دستور اجازه روشن شدن را به دستگاه ارسال نکنید، دستگاه اجازه روشن شدن را به خودرو نخواهد داد.

حالت مسلح

فعال سازی: arm123456

غیرفعال سازی: disarm123456

در صورتی که حالت مسلح دستگاه را فعال نمایید، سیستم امنیتی دستگاه در حالت آماده باش قرار می گیرد و هشدار های مثل باز شدن درب، هشدار احساس تکان و ضربه . هشدار باز شدن سوئیچ به شما اعلام خواهد شد.

دقت کنید که شما فقط وقتی می توانید حالت مسلح دستگاه را فعال سازی و غیر فعال سازی کنید که سوئیچ و درب های خودرو در حالت بسته باشد.

شنود صدا

برقراری تماس: در صورتی که شماره شما به عنوان شماره مجاز برای این دستگاه تعریف شده باشد و حالت شنود دستگاه فعال باشد، با برقراری تماس با سیم کارت دستگاه، تماس شما پاسخ داده خواهد شد و صدای محیط را می شنوید.

دریافت موقعیت (پیامکی): position123456

در پاسخ به این دستور، دستگاه یک لینک گوگل حاوی آخرین موقعیت ضحیح ثبت شده دستگاه را به شما ارسال خواهد کرد.

توقف اظطراری خودرو

اجازه روشن شدن: resume123456

توقف: quickstop123456

با ارسال این دستور به دستگاه، فرمان توقف خودرو به صورت فوری و درجا عملیاتی خواهد شد. دقت کنید که تا زمانی که اجازه روشن شدن را به دستگاه ارسال نکنید، دستگاه اجازه روشن شدن را به خودرو نخواهد داد.

حالت مسلح بیصدا

فعال سازی: silent123456

غیرفعال سازی: disarm123456

در صورتی که حالت مسلح بیصدای دستگاه را فعال کنید، سیستم امنیتی دستگاه در حالت آماده باش قرار می گیرد و هشدار های مثل باز شدن درب، هشدار احساس تکان و ضربه و هشدار باز شدن سوئیچ به شما اعلام خواهد شد ولی آژیر دستگاه (در صورتی که دستگاه شما آژیر داشته باشد) صدایی نخواهد داشت.

دقت کنید که شما فقط زمانی می توانید حالت مسلح دستگاه را فعال سازی و غیر فعال سازی کنید که سوئیچ و درب های خودرو در حالت بسته باشد.

مدیریت کاربران و دسترسی ها

مجاز به عنوان ادمین: admin123456 912*****28

حذف شماره تلفن ادمین: noadmin123456 912*****28

در این قسمت شما می توانید تعداد سیم کارت هایی که بتوانند به عنوان ادمین روی دستگاه شما عملیات خاصی را انجام دهند را مشخص کنید. در این دستگاه به جز مالک اصلی 3 نفر دیگر یا 3 شماره تلفن دیگر را می توان به عنوان ادمین تعریف کرد.

برای این منظور باید به نرم افزار آسان ردیاب مراجعه کنید و شماره تلفن مورد نظر را در این قسمت ثبت کرده و سپس کلید مجاز را لمس کنید. همچنین برای حذف یک شماره تلفن می توانید کلید حذف را لمس کنید.

هشدار ها و اعلان ها

هشدار سوئیچ

فعال سازی: ACC123456

غیرفعال سازی: noACC123456

با فعال کردن این هشدار، اگر سوئیچ خودرو باز شود، به شماره های مجاز هشدار ارسال خواهد شد.

هشدار باطری داخلی

فعال سازی: lowbattery123456 on

غیرفعال سازی: lowbattery123456 off

با فعال کردن این هشدار، اگر ولتاژ باطری داخلی دستگاه ردیاب ششما کمتر از حد مجاز بشود، به شماره های مجاز هشدار ارسال خواهد شد.

هشدار قطع برق

فعال سازی: expower123456 on

غیرفعال سازی: expower123456 off

با فعال کردن این هشدار، اگر برق اصلی دستگاه، سومت و اتصالات سیم کشی دستگاه، فیوز دستگاه یا باطری خودرو قطع شود، به شماره های مجاز هشدار ارسال خواهد شد.

هشدار نقطه کور

فعال سازی: gpssignal123456 on

غیرفعال سازی: gpssignal123456 off

با فعال کردن این هشدار، اگر دستگاه در نقاط کور ماهواره ای قرار بگیرد و به ماهواره های مستقر در آسمان دسترسی نداشته باشد، به شماره های مجاز هشدار ارسال خواهد شد.

هشدار جابجایی

فعال سازی: move123456 0200

غیرفعال سازی: nomove123456

یا فعال سازی این هشدار، اگر موقعیت خودرو به مدت 3 تا 10 دقیقه در یک محل ثابت بماند، این هشدار عملیاتی خواهد شد و می توانید یک شعاع فرضی بر حسب متر برای آن تعیین کنید. در صورتی که خودرو از این محدوده خارج شود، به شماره های مجاز هشدار ارسال خواهد شد.

نکته: مقدار شعاع باید 4 رقمی به دستگاه ارسال شود، به عنوان مثال برای تعیین شعاع 200 متری باید عدد 0200 را وارد کنید.

هشدار سرعت غیرمجاز

فعال سازی: speed123456 080

غیرفعال سازی: nospeed123456

همانطور که در بالا می بینید در قسمت فعال سازی عدد 080 نشان دهنده حداکثر سرعت مجاز هست که می توانید آن را به دلخواه تنظیم کنید. اگر سرعت راننده از این مقدار تعیین شده بیشتر شود، دستگاه به شماره های مجاز تعیین شده هشدار ارسال خواهد کرد.

هشدار حصار جغرافیایی

با فعال کردن این هشدار گزارش ورود و خروج دستگاه به ناحیه تعیین شده به شماره های محاز ارسال خواهد شد. برای تعیین محدوده مجاز باید وارد نرم افزار آسان ردیاب شوید و از قسمت کنترل دستگاه وارد قسمت هشدار های و اعلان ها شوید و در آن جا از روی نقشه برای دستگاه حصار تعییین کنید.

بعد از تعیین محدوده مجاز، دستور را برای دستگاه ردیاب خود ارسال کنید

سفارشی سازی و تنظیمات عمومی

در این قسمت می توانید نام دستگاه، نماد دستگاه و سیم کارت داخل دستگاه را ثبت کنید.

حالت شنود

شنود فعال: monitor123456

ردیابی فعال: tracker123456

اگر حالت شنود فعال باشد، شماره های مجاز می توانند با سیم کارت دستگاه تماس بگیرند و دستگاه به صورت خودکار پاسخ می دهد تا صدای محیط را بشنوند.

اما اگر حالت ردیابی فعال باشد، دستگاه تماس را رد می کند و به جای آن، موقعیت مکانی را از طریق پیامک برای شماره تماس گیرنده ارسال می کند.

تنظیم حساسیت ضربه

ابتدا توجه داشته باشید که اگر دستگاه در حالت مسلح (آماده باش امنیتی) باشد، به ضربات و لرزش ها حساس می شود. در صورت تشخیص ضربه، دستگاه به شماره های مجاز هشدار ارسال می کند.

در نرم افزار آسان ردیاب می توانید با استفاده از یک انتخاب گر که در این قسمت تعبیه شده میزان حساسیت را روی یکی از سه گزینه زیر تنظیم کنید:

خیلی حساس: sensitivity123456 1

معمولی: sensitivity123456 2

تنبل: sensitivity123456 3

ریستارت دستگاه

ریست: reset123456
این دستور باعث ریستارت نرم افزاری دستگاه می شود، بدون اینکه تنظیمات ذخیره شده تغییر کند. این کار می تواند به رفع مشکلات احتمالی مانند اختلال در دریافت سیگنال GPS یا ارتباط شبکه کمک کند.

نکته: پس از ارسال این دستور، دستگاه خاموش و مجددا راه اندازی می شود. این فرایند ممکن است چند دقیقه طول بکشد.

استعلام ها و وضعیت دستگاه

استعلام وضعیت

بررسی وضعیت: check123456

این دستور برای دریافت اطلاعات کلی از وضعیت دستگاه استفاده می شود. پس از ارسال این دستور، دستگاه اطلاعاتی مانند وضعیت باطری، سیگنال GPS، اتصال GPRS و سایر مشخصات فنی را در قالب یک پیام متنی ارسال می کند.

نکته: این دستور برای اطمینان از عملکرد صحیح دستگاه و بررسی وضعیت فعلی آن کاربرد دارد.

استعلام سریال IMEI

استعلام: imei123456

این دستور شماره IMEI (شناسه منحصر به فرد دستگاه) را نمایش می دهد. IMEI یک شماره شناسایی یکتا برای هر دستگاه ردیاب است که می توان از آن برای ثبت دستگاه در سرور یا بررسی اصالت آن استفاده کرد.

نکته: این شماره 15 رقمی است و برای پشتیبانی، ریجستر کردن دستگاه و بررسی های امنیتی مورد استفاده قرار می گیرد.

پیکربندی پایه

تغییر رمز پیامکی

اعمال رمز جدید: password123456 123456

بعضی فرامین پیامکی در این دستگاه همراه با یک رمز 6 رقمی برای دستگاه ارسال می شوند. با استفاده از این قسمت می توانید در فیلد تعبیه شده رمز جدید را وارد کنید. پس از وارد کردن رمز جدید باید فرمان پیامکی بالا را برای اعمال رمز جدید به شماره سیم کارت روی دستگاهتان SMS کنید.

ریست به تنظیمات اولیه

راه اندازی اولیه: begin123456

این دستور برای ریست کردن دستگاه و بازگزداندن آن به تنظیمات کارخانه استفاده می شود. با اجرای این دستور، تمام تنظیمات قبلی حذف شده و به مقدار پیش فرض بر می گردد.

نکته: پس از اجرای این دستور، باید دوباره تنظیمات زیر (به خصوص تنظیمات مربوط به سرور) را روی دستگاه اعمال کنید.

تنظیم APN اینترنت
فعال سازی اینترنت
تنظیم IP سرور
تنظیم DNS سرور
تنظیم بازه زمانی ارسال اطلاعات
تنظیم منطقه زمانی

فرامین پیامکی CARTRACK GPS

دستورات عملیاتی و پر کاربرد

شنود صدا

در صورتی که شماره شما به عنوان شماره مجاز برای این دستگاه تعریف شده باشد، با برقراری تماس با سیم کارت تماس شما پاسخ داده خواهد شد و صدای محیط را خواهید شنید.
همچنین با ارسال عدد 88 (با حروف لاتین) به سیم کارت روی دستگاه، دستگاه با شما تماس می گیرد و با پاسخ دادن به آن، صدای محیط دستگاه را خواهید شنید.

حالت مسلح

فعالسازی: SF
غیرفعالسازی: CF

در صورتی که حالت مسلح دستگاه را فعال نمایید، سیستم امنیتی دستگاه در حالت آماده باش قرار می گیرد و هشدارهایی مثل هشدار احساس تکان و ضربه و هشدار باز شدن سوئیچ (برای دستگاه های دارای دسته سیم) به شما اعلام خواهد شد.

دریافت موقعیت (پیامکی)

دریافت موقعیت: G6789

در پاسخ به این دستور، دستگاه یک لینک گوگل حاوی آخرین موقعیت صحیح ثبت شده، درصد باتری و شناسه ID دستگاه را به شما ارسال خواهد کرد.
دقت کنید که در این دستور رمز استفاده شده چهار رقم اول رمز پیامکی تعیین شده دستگاه می باشد.

روشن/خاموش کردن دستگاه

فعالسازی: power,123456,1

غیرفعالسازی: power,123456,0

شما با این دستور (در دستگاه های آهنربایی و بدون سیم کشی) می توانید دستگاه را از راه دور خاموش یا روشن نمایید.

توقف خودرو

اجازه روشن شدن: KY

توقف: DY

شما با ارسال این دستور (در دستگاه هایی که سیم کشی و خروجی قطع برق را دارند) می توانید خودرو را از راه دور متوقف کنید و همچنین بعد از متوقف شدن، می توانید اجازه روشن شدن را به دستگاه بدهید.

مدیریت کاربران و دسترسی ها

در این قسمت شما میتوانید شماره تلفن مالک اصلی را تغییر دهید یا به سه نفر از نزدیکان خودتان دسترسی دهید تا بتوانند با نرم افزار آسان ردیاب به GPS شما وصل شوند و موقعیت آنلاین وسیله شما را ببیند و دستورات مختلف را به GPS شما ارسال کنند.

هشدار ها و اعلان ها

هشدار پیامکی ضربه

فعالسازی: 125#

غیرفعالسازی: 126#

با فعال کردن این هشدار، اگر دستگاه ضربه ای را احساس کند، به شماره های مجاز هشدار پیامکی ارسال خواهد کرد. دقت کنید که هشدارهای ضربه فقط تا زمانی برای شماره های مجاز ارسال خواهد شد که دستگاه در حالت مسلح قرار داشته باشد.

هشدار تماسی ضربه

فعالسازی: 122#

غیرفعالسازی: 121#

با فعال کردن این هشدار، اگر دستگاه صربه ای را احساس کند، با شماره های مجاز تماس برقرار خواهد شد. دقت کنید که تماس های هشدار های ضربه فقط زمانی با شماره های مجاز برقرار خواهد شد که دستگاه در حالت مسلح قرار داشته باشد.

هشدار پیامکی باطری ضعیف

فعالسازی: 261#
غیرفعالسازی: 260#

با فعال کردن این هشدار، اگر باطری دستگاه ضعیف شود، به شماره های مجاز هشدار پیامکی ارسال خواهد شد.

هشدار تماسی باطری ضعیف

فعالسازی: 251#
غیرفعالسازی: 250#

با فعال کردن این هشدار، اگر باطری دستگاه ضعیف شود، به شماره های مجاز جهت اعلام هشدار باطریی ضعیف، تماس برقرار خواهد شد.

سفارشی سازی و تنظیمات عمومی

در این قسمت شما می توانید نام دستگاه، نماد دستگاه، سیم کارت داخل دستگاه، تنظیم حساسیت ضربه، حالت ذخیره انرژی، تغییر زبان دستگاه و ریستارت دستگاه را کنترل و مدیریت کنید.

تنظیم حساسیت ضربه

تنظیم حساسیت: vibtime,123456,3
لغو حساسیت: vibtime,123456,0

ابتدا توجه داشته باشید که اگر دستگاه در حالت مسلح (اماده باش سیستم امنیتی) باشد، به ضربات و لرزش ها حساس می شود. در صورت تشخیص ضربه، دستگاه به شماره های مجاز هشدار ارسال می کند.
این دستگاه امکان تنظیم میزان حساسیت بر اساس تعداد ضربه را دارد. می توانید با استفاده از این فرمان حساس شدن حسگر را بعد از تعداد ضربه دلخواه به صورت نرم افزاری تنظیم کنید. دقت کنید که حالت کارخانه ای حساس شدن با تعداد 3 ضربه می باشد. یعنی اگر دستگاه در حالت مسلح باشد و در حالت سکون تثبیت شود، بعد از تشخیص سه لرزش، به شماره های مجاز هشدار لرزش ارسال خواهد شد.

حالت ذخیره انرژی

فعالسازی: SMOD,123456
غیرفعالسازی: NMOD,123456

این دستور برای فعالسازی حالت ذخیره انرژی (save mode) استفاده می شود. در این حالت، دستگاه مصرف انرژی خود را کاهش می دهد تا عمر باطری افزایش یابد.
پس از ارسال این دستور، دستگاه فقط در صورت وقوع هشدار یا دریافت فرمان خاصی از طریق پیامک از حالت خواب بیدار شده و داده ارسال می کند. این حالت برای موقعی که ردیابی لحظه ای نیاز نیست و هدف صرفه جویی در مصرف باطری است، مفید خواهد بود.

تغییر زبان دستگاه

تغییر زبان: 109#

گاهن ممکنه هشدار ها و… به زبان چینی باشد، با ارسال این دستور به دستگاه، زبان دستگاه به انگلیسی تغییر می کند.

ریستارت دستگاه

ریستارت کلی: CQ
ریستارت جی پی اس: CQGPS

با ارسال دستور “ریستارت کلی”، کل دستگاه یک مرتبه خاموش می شود. همچنین ارسال دستور “ریستارت GPS” به دستگاه، فقط واحد GPS دستگاه ریستارت می شود و این دستور باعث می شود باگ های ناشی از نویز روی واحد GPS دستگاه برطرف شود.
نکته: استفاده از هر کدام از این دستورات، باعث از بین رفتن تنظیمات نخواهد شد.

استعلام ها و وضعیت دستگاه

استعلام شماره های مجاز

استعلام شماره ها: C10#

با ارسال این دستور، لیست شماره هایی که مجاز به شنود و دریافت هشدار هستند رو دستگاه برای شما ارسال خواهد کرد.

استعلام وضعیت

بررسی وضعیت: CXZT

با ارسال این دستور، وضعیت کلی دستگاه از جمله درصد شارژ باطری، شناسه دستگاه، میزان کیفیت سیگنال GPS و… را دستگاه برای شما ارسال خواهد کرد.

استعلام تنظیمات

بررسی وضعیت: RCONF

با ارسال این دستور، به صورت خلاصه تمامی تنظیمات اصلی اعمال شده از جمله رمز پیامکی، شماره کاربران مجاز و… را دستگاه برای شما ارسال خواهد کرد.

استعلام سریال IMEI

استعلام: RIMEI#

هر دستگاهی که دارای قابلیت استفاده از سیم کارت و شبکه GSM می باشد، دارای یک شناسه IMEI پانزده رقمی می باشد. این دستور نیز برای استعلام IMEI دستگاه می باشد.

پیکربندی پایه

تغییر رمز پیامکی

اعمال رمز جدید: PASSWORD,678966,678966

بعضی از فرامین پیامکی در این دستگاه همراه با یک رمز 6 رقمی برای دستگاه ارسال می شوند. با استفاده از این قسمت این رمز را برای مابقی فرامین در نرم افزار تنظیم می کنید و با استفاده از دکمه زیر، این رمز را برای دستگاه نیز تعیین خواهید کرد.

بازنشانی همه تنظیمات

ریست تنظیمات: FORMAT

بعد از ارسال این دستور به دستگاه، تمامی تنظیمات (بجز پورت و سرور) ریست شده و می توانید مجدد تنظیمات مورد نظرتون رو روی دستگاه اعمال کنید.

تنظیم APN اینترنت

تنظیم: APN,678966,cmcom

این دستور APN (نقطه دسترسی اینترنت) سیمکارت را تنظیم می کند تا دستگاه بتواند از داده های موبایل برای ارسال اطلاعات استفاده کند. بسته به اپراتور سیمکارت، مقدار APN متفاوت خواهد بود.
نکته: اگر APN نادرست تنظیم شود، دستگاه نمی تواند داده های GPS را از طریق اینترنت ارسال کند.

تنظیم IP سرور

تنظیم: IP 217.144.104.90 5013

این دستور آدرس IP سرور و پورت ارتباطی را مشخص می کند تا دستگاه بتواند داده های خود را به سرور ما ارسال کند.

تنظیم DNS سرور

تنظیم: IP mh.easygps.ir 5013

این دستور آدرس دامنه و پورت ارتباطی را مشخص می کند تا دستگاه بتواند داده های خود را به سرور ما ارسال کند.

تنظیم بازه زمانی ارسال اطلاعات

تنظیم ریتم ارسال: FREQ,678966,30

فرامین پیامکی Cantrack GPS

بررسی وضعیت دستگاه

برای بررسی وضعیت دستگاه خود باید کد <code>TCP</code> را به شماره تلفن روی ردیاب خود اس ام اس کنید.

فرامین پیامکی Concox GPS

بررسی وضعیت دستگاه

برای بررسی وضعیت دستگاه خود باید کد PARAM# را به شماره تلفن روی ردیاب خود اس ام اس کنید.

فرامین پیامکی UniGuard GPS

بررسی وضعیت دستگاه

برای بررسی وضعیت دستگاه خود باید کد check123456 را به شماره تلفن روی ردیاب خود اس ام اس کنید.

سوالات پرتکرار

آیا ردیاب GPS مانند مسیریاب‌های آنلاین کار می‌کند؟

خیر! این یک تصور اشتباه است که ردیاب‌های GPS را با سیستم‌های رهیابی بلادرنگ (Real-Time Navigation) مقایسه کنیم. برخی کاربران انتظار دارند که خودرو را روی نقشه، لحظه‌به‌لحظه و بدون تأخیر مانند مسیریاب‌هایی نظیر وِیز یا گوگل مپس مشاهده کنند، در حالی که این دو فناوری کاملاً متفاوت‌اند.

تفاوت ردیاب GPS و مسیریاب چیست؟

مسیریاب‌ها (مانند گوگل مپس) موقعیت لحظه‌ای شما را از طریق ماژول GPS گوشی دریافت کرده و همان لحظه نمایش می‌دهند. ردیاب‌های GPS موقعیت خود را پس از چندین مرحله پردازش به سرور ارسال می‌کنند و عوامل مختلفی مثل سرعت اینترنت دستگاه، کیفیت ارتباط، پردازش داده‌های ماهواره‌ای و… روی زمان نمایش تأثیر می‌گذارد.

چرا نمایش موقعیت در ردیاب کمی تأخیر دارد؟

از آنجایی که داده‌ها ابتدا از ماهواره‌های GPS به دستگاه، سپس از دستگاه به سرور و بعد به نرم‌افزار کاربر منتقل می‌شوند، یک تاخیر طبیعی بین ۳۰ تا ۱۲۰ ثانیه وجود دارد. این تأخیر در تمامی ردیاب‌ها (صرف‌نظر از برند و مدل) وجود دارد و به فاکتورهایی مانند سرعت اینترنت، کیفیت سیگنال GPS، تنظیمات دستگاه و… بستگی دارد.

دیدگاهتان را بنویسید